+387 61 691 111
Augusta Brauna 10, Sarajevo
platinumstarnekretnine@gmail.com

🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠 Agencija Platinum Star Sarajevo iz svoje ponude izdvaja prodaju kuće na atraktivnoj lokaciji opštine Novi Grad, Švrakino Selo, 5 min od glavne ceste I javnog prevoza.

Opis

   

🏠 Kuća na tri sprata posjeduje 158m2 , sa okućnicom 314m2- Kuća je odmah useljiva ,a dvorište je besprijekorno sređeno I prilagođeno za uzivanje I relaksaciju.

🏠 Prilaz kuci je sa odmah sa ceste, posjeduje garazu , te podrumske prostorije , kao i vlastiti bunar.
🏠U prizemlju kuće se nalazi zasebna stambena jedinica sa natkrivenom terasom ulazni dio. Unutrašnjost prizemlja je porasporedu : zaseban ulaz , natkrivena terasa , hodnik, kuhinja, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupatilo
🏠 Prvi sprat kuće posjeduje dva hodnika, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo kao I posebnu prostoriju za druzenje i relaksaciju, dizajniranu po tradicionalnim vrijednostima čiji centralni dio krasi kamin sa sačom. Sa prvog sprata se izlazi u dvoriste I baštu u kojoj se nalazi prostor za druzenje , te dio baste za uzivanje na otvorenom. Također u dvoristu se nalaze I dvije ostave za odlaganje stvari.
🏠Drugi sprat kuće je povezan unutrašnjim stepeništem sa prvog sprata, te po rasporedu posjeduje manju terasu, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupatilo te dodatnu prostoriju za garderobu.
🏠Iznad kuce se nalazi otvoreni prostor- bašta sa plastenikom.

🏠➡️🍀Cijena kuće 260.000,00 KM

📞➡️Sve potrebne informacije možete dobiti na broj 062 920 820 Viber, WhatsApp …..

Vaš agent prodaje Samira🍀🏠

  • ID broj: 12886
  • Broj pregleda: 372