+387 61 691 111
Augusta Brauna 10, Sarajevo
platinumstarnekretnine@gmail.com

AGENCIJA ZA NEKRETNINE PLATINUM STAR

Milinkladska, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Opis

IZDVAJA PRODAJU KUĆE SA 6 STAMBENIH JEDINICA U

SARAJEVU, OPŠTINA NOVO SARAJEVO.

🏠➡️ Agencija za nekretnine Platinum star iz svoje ponude izdvaja prodaju kuće sa 6 stambenih jedinica. Kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u opštini Novo Sarajevo.
🏠Prilaz kući je sa glavne ceste.Ispred kuće je obezbjeđeno parking mjesta I tri garaže.
🏠 Centralni dio kuće ima dvije stambene jedinice sa zasebnim ulazima. Velika terasa 10×4 je dio ove nekretnine sa tri garaze.
🏠Prizemlje kuće su podrumske prostorije I kotlovnica na pelet.
🏠Prvi sprat posjeduje 85 m2 I sastoji se od : dnevni boravak ,kuhinja sa trpezarijom , hodnik , kupatilo I dvije spavaće sobe .
🏠 Drugi sprat posjeduje također 85m2, terasu sa koje se ulazi u kuću, hodnik, dnevni boravak , kuhinju sa trpezarijom I dvije spavaće sobe.
➡️🏠Drugi dio kuće posjeduje  četiri stambene jedinice sa zasebnim ulazima, od toga dvije stambene jedinice imaju po 2 zasebna ulaza.
🏠Prizemlje kuće posjeduje hodnik , dnevni boravak , kuhinju I kupatilo ukupne povrsine 50m2.
🏠Prvi sprat kuće posjedujehodnik i predvorje sa plakarima , dnevni boravak sa izlazom na natkrivenu terasu , kuhinja sa trpezarijom , dvije spavaće sobe, kupatilo, ukupne povrsine 120 m2.
🏠Drugi sprat kuće posjeduje hodnik, dnevni boravak sa izlazom na natkrivenu terasu, kuhinja sa trpezarijom, dvije spavaće sobe , vešeraj, kupatilo ukupne površine 120m2.
🏠Sa strane kuće je stambena jedinica sa manjim ulaganjima koja posjeduje zaseban ulaz, hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu I kupatilo. Također ovaj dio kuće posjeduje podrumske prostorije I zasebnu kotlovnicu na pelet.
🏠Nekretnina posjeduje sve potrebne priključke na infrastrukturu , kao i uredne dokumente.
 
➡️ Cijena navedene nekretnine na upit !
 
📞 Sve potrebne informacije možete dobiti na broj 062 920 820 Viber,WhatsApp…..
 
📞 Vas agent prodaje Samira🍀🏠
  • ID broj: 13223
  • Broj pregleda: 242