+387 61 691 111
Augusta Brauna 10, Sarajevo
platinumstarnekretnine@gmail.com

Agencija za nekretnine Platinum STAR izdvaja iz svoje ponude prodaju kuće i okućnice u opštini Stari Grad, Sarajevo, ulica Lipe.

Lipe, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Opis

Agencija za nekretnine Platinum STAR izdvaja iz svoje ponude prodaju kuće i okućnice u opštini Stari Grad, Sarajevo, ulica Lipe. Kuća dvospratnica, odmah useljiva, nalazi se 5 minuta voznje od tunela na tranzitu. Posjeduje 230m2 stambenog dijela, garažu za 2 vozila, kao i parking mjesto ispred. Okućnice je 700m2 iznad kuce. Kuća posjeduje toplotnu izolaciju i vazdušnu izolaciju oko kuće.
Prizemlje kuce posjeduje : zaseban ulaz u dio predviđen kao poslovni prostor ili stambeni dio garsonjera, sa velikom prostorijom +manja soba , wc i ostava , a drugi dio je zatvorena garaža za 2 vozila. Prvi sprat posjeduje dnevni boravak sa kuhinjom i balkonom i 2 spavace sobe, kupatilo , hodnik .
Gornji sprat posjeduje kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak sa balkonom , 2 spavace prostorije , kupatilo , hodnik i natkrivenu terasu ispred ulaza. Gornji sprat je moderno uređen i odmah useljiv.
Predivan otvoreni pogled prema gradu .
Cijena nekretnine na upit.
Sve potrebne informacije mozete dobiti na broj 062 920 820 Viber,WhatsApp….
Vas agent prodaje Samira .
  • ID broj: 14054
  • Broj pregleda: 104